80ste Twentse Bijenmarkt

Datum: zaterdag 7 april 2018 (08:00 tot 12:00)
Groep:Overijssel-Oost
Plaats:Bloemenvereniging Floralia
Twickelerblokweg 8
Borne

Op zaterdag 7 april 2018 wordt de 80 ste Twentse bijenmarkt gehouden op het terrein van Bloemenvereniging Floralia aan de Twickelerblockweg 8 te Borne. Het terrein is te vinden in de buurt van de autosnelweg A1/A35 afslag Borne-west en daarna rijdt u richting Borne. Op de Carpoolplaats (rechts van de straat van de Azelosestraat kunt u de auto parkeren. Aan het eind van deze Carpoolplaats wordt de bijenmarkt gehouden,

De bijenmarkt wordt gehouden tussen 8:00 uur en 12:00 uur en de toegang is gratis.

Op de bijenmarkt zijn diverse kramen aanwezig met zowel nieuwe als gebruikte imkersmateriaal. Ook vogelhuisjes, bijenhotels, bloemen, bijenbomen en struiken zijn aanwezig. Waarschijnlijk zijn er ook (afhankelijk van het weer) plaatselijke imkers aanwezig met bijenvolken.

Heeft u bijenvolken of aanverwante materialen te koop, meldt dit bij het hieronder staand telefoonnummer.

Kofferbakverkoop of een kraam huren is ook mogelijk.

De bijenmarkt id eveneens een plaats waar imkers en geïteresseerden samenkomen om bij te praten over onze mooie hobby imkeren.

Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer G. Schoemaker telefoonnummer 0546-659658.


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

FONS TER HAAR
DE HAVERKAMP 14
767 TG REUTUM
06-34020666

De afdeling heeft een regionale functie. De ca 25 aangesloten imkers zijn woonachtig in Lattrop, Rossum, Oldenzaal, Saasveld, Weerselo, Reutum, Vasse, Mander, Getelo en Neuenhaus (Dld), Nutter en Ootmarsum.
fonsterhaar@caiway.nl